Кейс в процесі написання

UX-дизайнер в Drakewars 2019

drakewars.com

Drakewars – це колекційна гра, в якій дуже багато варіацій карточок драконів. Цих драконів треба схрещувати з іншими і виводи все більш цінні особи. Далі їх можна відправляти за ресурсами, відправляти в бої один з одним, крафтити обладунки або просто це все продавати за реальні гроші.

Цей проєкт – стартап. Я на ньому був UX-дизайнером: робив юзерфлоу та прототипи, іноді втручався в інші аспекти гри. Та оскільки це стартап і суть кожного апдейта в перевірці гіпотези, то не було можливості довести все до комерційного стану.

На проєкт я прийшов не з самого початку, багато графічних матеріалів вже було зібрано і навіть зверстано. Спочатку з грубими ескізами я зібрав флоу, визначили мету та монетизацію, визначили як будуть взаємодіяти користувачі.

А далі вже робив прототипи, які потім перемальовував художник. Або вносив корективи під запити користувачів на вже готових розділах.

Наприклад, ось розділ дракона.

У дракона є характеристики, які залежать від його рарності та від кольорів кристалів, отриманних залежно від "батьків" – наявність пасивних вмінь, атака, здоровʼя та ціна на ринку. Також на дракона можно почіпити талісмани, які підвищать його характеристики.

На данному скріні дракон відпочиває після брідінгу і цей процес можна прискорити за софту.

Попапи з талісманом та ламанням талісману.

На якийсь час проєкт було заморожено, зараз він знову потрохи оновлюється і люди брідять нових драконів.